Stage Vacatureplatform

Educatie- & participatiestage bij het Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor is per augustus op zoek naar een stagiair(e) Educatie & Participatie! Het Nederlands Kamerkoor is een van de beste koren ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve programmering. Tijdens je stage kom je in een klein team te werken, waardoor je niet alleen over je eigen afdeling leert, maar een goed beeld krijgt van hoe het eraan toe gaat bij een topensemble. De stage is voor minimaal 24 uur per week.

Als stagiair(e) educatie/participatie werk je nauw samen met de Coördinator Educatie/Participatie, zowel op kantoor als op concertlocaties. Je helpt bij het uitzetten van het amateurkorentraject van het Nederlands Kamerkoor, organiseert en produceert de verschillende ‘Zingdagen’ en je helpt mee met het ontwikkelen van een nieuw talentontwikkelingsproject voor jonge zangers: NKK NXT. Hierbij gaat het om zowel productionele als marketing-gerelateerde taken.

Lijkt het je wat? Stuur vóór 29 juni je CV en een korte motivatie naar lizet.spijker@nederlandskamerkoor.nl.

Meer informatie kun je hier vinden.