Vacatureplatform Vrijwilligerswerk

Werkstudenten open dagen bachelor en master van de Universiteit Utrecht

Vacature Werkstudenten open dagen bachelor en master begin 2018

 

Er komen weer nieuwe open dagen aan waar we jullie hulp bij nodig hebben! Omdat Nicole vanaf januari weg gaat, zullen deze evenementen door anderen worden georganiseerd. Laat even weten of je op de volgende momenten beschikbaar bent via n.m.tak@uu.nl:

 

– Op vrijdag 9 februari is de Masterdag (Master’s Open Day). In de ochtend wordt er opgebouwd, in de middag vanaf 13 uur tot 18 uur vindt het event zelf plaats. Tim Vermeire, mijn opvolger op de master-marketingtaken, zal deze dag coördineren.

 

– Op zaterdag 3 maart is de volgende Open dag (Bachelor’s Open Day). Deze is weer van ongeveer 8 tot 17 uur, met opbouw op vrijdagmiddag 2 maart. Fleur Leijen, mijn opvolger op de bachelor-marketingtaken, zal deze dag coördineren.