Vacatureplatform

Vacature Marketingmedewerker of Junior Marketingmedewerker bij de Melkweg

De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van de honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, exposities, films en festivals. In de Melkweg werken ongeveer 250 mensen. Met elkaar zorgen zij ervoor dat de 450.000 bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt een onvergetelijke avond hebben. De Melkweg vraagt van zijn medewerkers enthousiasme, inzet en flexibiliteit. Daar tegenover staat een dynamische en inspirerende werkomgeving met mooie programma’s en leuke collega’s. Voor de onderstaande vacatures zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Marketingmedewerker

Als Marketingmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de marketing & communicatie van alle concerten en andere activiteiten van de Melkweg. Je werkt onder aansturing van het hoofd marketing & ticketing en in nauwe samenwerking met de programmeurs.

Meer informatie

Junior marketingmedewerker

Als Junior Marketingmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de marketing & communicatie van alle concerten en andere activiteiten van de Melkweg. Je werkt onder aansturing van het hoofd marketing en ticketing en in nauwe samenwerking met de programmeurs.

Meer informatie