Affettuoso, het 76ste bestuur der Studievereniging Hucbald


 

 

 

Op 13 september 2016 is het 76ste bestuur der Studievereniging Hucbald ingehamerd tijdens de Algemene Ledenvergadering. 

 

v.l.n.r.: Marjolein Wellink, Diantha Vreeken, Olaf van der Aart, Sonja Hamhuis, Roselinde Wijnands

foto gemaakt door Djoeke Oeij

 

Het 76ste bestuur der Studievereniging Hucbald zal besturen onder de naam Affettuoso.

 

Olaf van der Aart – Voorzitter

Olaf, ook wel Ollie, is de aanvoerder van het team. Het is zijn taak om te zorgen dat álle taken van het bestuur naar behoren worden uitgevoerd. Deze Limburger componeert zijn eigen (film)muziek, en speelt onder andere dwarsfluit. In zijn vrije tijd drinkt hij Leffe Trippels en Photoshopt hij beroemde musicologen in futuristische settingen. Zijn liefde voor muziek dringt door tot in zijn humor, van alt-viool grappen tot het laten schrikken van mede-bestuursleden met een kleine secunde op een contrabas.

 

Diantha Vreeken – Secretaris

Diantha, ook wel Dia, is verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële taken van Hucbald. Tevens is ze eindverantwoordelijk voor alle online promotie. Ze speelt piano, is één van Hucbald’s kleine, recalcitrante feministen, en maakt afspeellijsten op basis van harmonische progressie. Ze probeert resistent te zijn tegen sociale druk, maar als iedereen naar de McDonalds gaat is de kans groot dat Diantha erbij is. Mineur7/9 doet haar hart smelten, net zoals Vulfpeck’s Joe Dart en Gene Kelly in Singin’ in the Rain.

 

Sonja Hamhuis – Penningmeester

Sonja, ook wel Son, bewaart de schatten van Hucbald. Ze is dan ook een schat van een meid, en met haar rust en oog voor detail neemt ze deze zware verantwoordelijkheid maar al te graag. Sonja houdt van feestjes, speelt cello en bewondert Lil’Kleine. Ze is een trotse culturele omnivoor (“that’s just me!”) en zet als het even kan Ponypark Slagharen nog eens op de kaart. Maar verder heeft ze niet zo veel met topografie, want nee Sonja, de Nijmeegse vierdaagse in niet in Brabant.

 

Marjolein Wellink – Commissaris intern & onderwijs

Marjolein, ook wel Marko, onderhoudt het contact met de universiteit en is tevens de contactpersoon voor alle commissies. Ze speelt trompet en is opgegroeid in de Achterhoek (maar had geen koeien in de tuin). Ze raakt waarschijnlijk nooit uitgelezen over muziek, en dankzij haar nieuwsgierigheid heeft ze te alle tijden onuitputtelijk veel feitjes paraat over het Eurovisie Songfestival of de leden van het Concertgebouworkest. Naast Paul McCartney is haar camera haar grote liefde.

 

Roselinde Wijnands – Commissaris extern

Roselinde, ook wel Roos of Roselindje aardig kindje, onderhoudt het contact met alle externe betrekkingen van Hucbald, van alumni tot bedrijven tot cafés. Ze is een heuse international uit België… of was het Amerika? Roselinde noemt haar telefoon een GSM, is een meesterlijke celliste, en is niet vies van assertiviteit. Ze zingt graag mee met Britney Spears en is vaak één van de laatst overgebleven feestgangers. Hucbald is haar tweede thuis, maar wel op een gedeelde plek met Disneyland.

Huctijd:
Maandag13:00 - 16:00Marjolein
Dinsdag13:00 - 16:00Olaf
Woensdag13:00 - 16:00Sonja
Donderdag10:00 - 13:00Diantha
Vrijdag10:00 - 13:00Roselinde
Postadres:
Muntstraat 2A, 3512 EV Utrecht
Bezoekadres:
Kromme Nieuwegracht 20 kamer 3.11
E-mail:Telefoon:
hucbald@hucbald.nl030-253 9345