Studievereniging Hucbald


 

 

Studievereniging Hucbald is de studievereniging voor studenten Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Studievereniging Hucbald heeft een jaarlijks wisselend vijf-koppig bestuur en zeven commissies. De vereniging houdt zich bezig met het organiseren van studiegerelateerde en sociale activiteiten voor haar ruim 110 leden. Enkele hoogtepunten zijn het jaarlijks terugkerende Koorproject, de Familiedag, Alumnidag en de buitenlandse reis, dit jaar naar Madrid. Naast alle eigen activiteiten werkt Studievereniging Hucbald samen met vele andere studieverenigingen en bedrijven in met name Utrecht en Amsterdam om een nog gevarieerder aanbod aan haar leden te kunnen bieden. Daarnaast werkt Studievereniging Hucbald nauw samen met de Universiteit Utrecht om de studie Muziekwetenschap te blijven optimaliseren.

 

 

Voor meer informatie over de geschiedenis, het bestuur en de commissies van Studievereniging Hucbald; ga naar het kopje "Vereniging".

Voor meer informatie over de activiteiten die Studievereniging Hucbald organiseert; ga naar het kopje "Agenda".

Voor meer informatie over de opleiding muziekwetenschap, de UU en het bestellen van studieboeken; ga naar het kopje "Onderwijs".

Voor columns, recensies en andere artikelen geschreven door leden van Studievereniging Hucbald; ga naar het kopje "Leden". 

 

 

 

Lid worden?

 

 

Huctijd:
Maandag13:00 - 16:00Marjolein
Dinsdag13:00 - 16:00Olaf
Woensdag13:00 - 16:00Sonja
Donderdag10:00 - 13:00Diantha
Vrijdag10:00 - 13:00Roselinde
Postadres:
Muntstraat 2A, 3512 EV Utrecht
Bezoekadres:
Kromme Nieuwegracht 20 kamer 3.11
E-mail:Telefoon:
hucbald@hucbald.nl030-253 9345