Overig

De Hucbaldsleutelhanger!

Vanaf januari 2015 presenteert Studievereniging Hucbald de Hucbaldsleutelhanger! De Hucbaldsleutelhanger biedt diverse kortingen in de Utrechtse binnenstad. Zo kunnen leden van Studievereniging Hucbald op vertoon van de sleutelhanger profiteren van kortingen bij allerlei winkels en horecagelegenheden!

De Hucbaldsleutelhanger kost eenmalig €5,- en is te koop tijdens de aangegeven Huctijden in het Hucbaldhok en op Hucborrels of andere aangegeven activiteiten. De kortingen lopen van 9 januari tot ten minste 30 september 2015. Hieronder vind je een overzicht van de kortingen die je op vertoon van de sleutelhanger kunt krijgen. In de loop van het jaar kunnen hier nog enkele bedrijven aan worden toegevoegd:

 

– 10% korting op bier en fris bij Café ‘t Pandje, gedurende de hele week
– 10% korting bij Plato Utrecht op de nieuwe collectie
– 10% korting op alle soorten koffie bij The VIllage Coffee & Music
– 10% korting bij Snackbar Polleke tot 0.00 uur s’ nachts
– 10% korting op alle tweedehands artikelen bij Broekmans & Van Poppel
– Tweede koffie gratis bij Doppio!
– 10% korting op het gehele assortiment bij Eazie!