Overig

Bestemming Studiereis 2017

Na de legendarische studiereizen naar Madrid, Wenen en Lissabon van vorige jaren was het de taak van de reisco van dit jaar om een nog legendarischer bestemming te vinden voor de studiereis van 2017. En dat is ze gelukt! Van 17 tot en met 23 april zullen we op een fantastische reis gaan zoals je er nog nooit een hebt beleefd. Lees snel verder om te zien waar we heen gaan…

Jazeker, de studiereis 2017 van Hucbald gaat naar… Rome!

Tussen 17 en 23 april zullen we afreizen naar deze prachtige stad, waar we verschillende muzikale activiteiten gaan ondernemen, de mooiste architectuur gaan zien en natuurlijk ook het nachtleven empirisch gaan onderzoeken. Zowel voor oude bekenden met deze stad als voor hen die er voor het eerst zijn zal er genoeg te beleven zijn. Dit kun je natuurlijk voor geen goud missen! Opgeven kan vanaf de nacht van 8 op 9 december om 00:00, door een mail te sturen naar reisco@hucbald.nl. De aanmelding sluit die week erna, in de nacht van 15  op 16 december om 00:00.Er zijn slechts 25 plekken, dus wees er snel bij! De kosten bedragen ongeveer 350 euro, inclusief transport, overnachting, en een week vol activiteiten!