Stage Vacatureplatform

Productiestage bij het Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor is per augustus op zoek naar een productiestagiair! Het Nederlands Kamerkoor is een van de beste koren ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve programmering. Tijdens je stage kom je in een klein team te werken, waardoor je niet alleen over je eigen afdeling leert, maar een goed beeld krijgt van hoe het eraan toe gaat bij een topensemble. De stage is voor minimaal 24 uur per week.

Als productiestagiair ondersteun je de productie van repetities en concerten. De taken zijn zeer uiteenlopend: het technisch en logistiek voorbereiden van producties, het voorbereiden van repetitie- en kleedruimtes, musici bijstaan tijdens concerten, vervoer voor musici organiseren, opbouwen van podia, artistieke wensen van dirigenten en componisten faciliteren en meer.

Lijkt het je wat? Stuur voor 29 juni je CV en een korte motivatie naar annelot.rijkaart@nederlandskamerkoor.nl.

Meer informatie kun je hier vinden.