Stage Vacatureplatform

Stage marketing & communicatie klassiek bij TivoliVredenburg

Op de afdeling Marketing & Communicatie van TivoliVredenburg zijn we op zoek naar een stagiair Marketing & Communicatie. Deze stagiair ondersteunt het marketingteam dat zich voornamelijk bezighoudt met de programmering klassieke muziek. Het startmoment is september 2017, met een looptijd van tenminste vijf maanden. Het betreft een stage van 38 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die bezig is met zijn HBO- of WO-opleiding. Het liefst in de richting van communicatie, marketing, muziek, evenementen of een vergelijkbare opleiding. Omdat je af en toe geacht wordt ‘s avonds aanwezig te zijn, gaat onze voorkeur uit naar iemand uit de omgeving van Utrecht.

Reageren op deze vacature?

Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 16 juni naar: hr@tivolivredenburg.nl. Vergeet niet om als het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie stageplek Marketing & Communicatie Klassieke Muziek’ te gebruiken.

Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Eva Huisman via 030 – 7606777. 

Meer informatie kun je hier vinden.