Overig

Hoera! Er is een website geboren!

Welkom op de spiksplinternieuwe website van Studievereniging Hucbald! Zoals je ziet is er een hoop veranderd, maar ook een hoop hetzelfde gebleven. Alle artikelen en pagina’s van de oude site hebben een plekje gekregen, maar nu is alles een stuk beter te vinden! In het topmenu kan je alle pagina’s en artikelen nu nog makkelijker vinden. Mocht het niet lukken, gebruik dan de zoekfunctie!

Ook hebben we een aantal nieuwe toevoegingen aan de website. Aan de rechterkant van je scherm (of onderaan als je dit op een mobiel leest, want dat kan ook nu!) zie je er al een aantal: je kan makkelijk zien wanneer Huctijd vandaag is, en daaronder lees je snel de nieuwste posts van onze Facebookfeed. Een andere grote toevoeging is het vacatureplatform: hier zal je de leukste muziekwetenschap-gerelateerde vacatures kunnen vinden, voor stages of vrijwilligerswerk. Ze lopen allemaal nog, dus wees er snel bij!

Nog niet uitgekeken? Alle pagina’s zijn nu volledig up-to-date! Ben je op zoek naar het studiepunt Geesteswetenschappen? Ben je benieuwd wie er nou allemaal het introkamp organiseren? Of wil je kijken wat er nu allemaal te koop is aan Hucbald-merchandise? Op deze site is het allemaal te vinden!

We hebben veel zorg en liefde in ons kindje gestoken, maar mocht je nou iets vinden wat niet klopt, of heb je vragen, opmerkingen of problemen? Stuur ons een mailtje op siteco@hucbald.nl, of spreek een van ons aan!

Kusjes,

De SiteCo