Vacatureplatform

Friendly Fire BV zoekt Productiemedewerker Boekingsafdeling

Wie zijn wij?

Friendly Fire is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met een informele, professionele werksfeer. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en houden ons intensief bezig met de organisatie van concerten en evenementen en met het boeken en managen van binnen- en buitenlandse artiesten. Wij verzorgen voor deze artiesten onder meer optredens in clubs en festivals, plannen carrières, hebben contact met andere betrokken partijen zoals agenten, platenmaatschappijen, (tour)managers, publishers etc.

Wie zoeken we?

Wij zijn voor onze organisatie per direct op zoek naar een Productiemedewerker Boekingsafdeling.

Als Productiemedewerker Boekingsafdeling zal je werkzaam zijn op de boekingsafdeling die momenteel uit acht personen bestaat. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van geboekte shows.

De werkzaamheden omvatten o.a. de volgende taken:
  • Productievoorbereiding geboekte shows en in deze hoedanigheid het zijn van contactpersoon tussen vertegenwoordigers van de artiest en de zaal/festival;
  • Opvragen en versturen van riders alsmede zorgdragen dat deze te allen tijde actueel zijn;
  • Het in behandeling nemen en afhandelen van voorprogramma-aanvragen;
  • Wekelijks bijhouden van de ticketstanden en deze verzenden aan artiestenmanagers en agenten;
  • Verwerking van bevestigingen FF Festivals;
Wie ben jij?

Je hebt een HBO-opleiding of hoger afgerond of hebt dit niveau behaald door opleiding en werkzaamheden. Werkervaring binnen de muziekindustrie is een vereiste, kennis van het produceren en voorbereiden van concerten is een pré. Je bent communicatief zeer vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
  • Een 40-urige werkweek
  • Marktconform salaris
  • Werken in een jong, ambitieus en dynamisch team
Meer weten of meteen solliciteren?

Voor informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem je contact op met Bianca Sno op nummer 020 – 2401 001. Direct solliciteren mag ook: mail je brief en cv vóór 22 november 2017 naar b.sno@friendly-fire.nl.