Vacatureplatform Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij het Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

Het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog is op zoek naar vrijwilligers! Van 9-16 maart vindt het Festival Jong Talent plaats op Schiermoonikoog, maar dat kan natuurlijk niet zonder jou. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat er kaarten verkocht worden, bezoekers zich welkom voelen, masterclassdeelnemers weten waar ze heen moeten, musici kunnen soundchecken, er maaltijden op tafel staan, er tijdens de concerten changementen plaatsvinden, en nog veel meer. Daarnaast heb je ook tijd om zelf het eiland te verkennen, met andere vrijwilligers/musici af te spreken, een drankje te doen in het café enzovoort. Je krijgt natuurlijk een slaapplek en ontzettend lekker te eten! Je reiskosten worden vergoed. Wat wil je nog meer?

Interesse? Stuur een mailtje naar Vincent Martig (vincent@schiermonnikoogfestival.nl)