Stage Vacatureplatform

Dag van de Mediastages

Op woensdag 23 mei 2018 vindt de 5e editie van de Dag van de Mediastages plaats in Beeld en Geluid in Hilversum en Tim Hofman #BOOS, is er dit jaar ook bij!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van stagelopen, of misschien wel werken, in de Media? Wil jij zelf in gesprek met professionals van Mediabedrijven zoals bijvoorbeeld BNNVARA, TALPA, Discovery of &Samhoud? Kans maken op een stageplaats bij de NPO, Warner Bros of Iclicks? Uitgenodigd worden voor een speeddate bij Endemol? Inspiratie opdoen bij één van onze sprekers in het theater zoals Tim Hofman, één van de eindredacteuren van TVOH of de geestelijk vader van VondelCS Stephan Aerts? Wil jij je kennis vergroten tijdens een workshop in de BenG labs? Meld je dan meteen aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je in via het formulier onderaan de pagina. Zorg dat alle velden zijn ingevuld voordat je op versturen klikt!

Hoe ziet het programma er uit?

Inloop vanaf 13.30 uur

Begin programma 14.00 uur

Theater 3 rondes van één uur:

  • Tim Hofman; #BOOS
  • Eindredacteur The Voice of Holland; Branding van The Voice, TV programma versus online community versus multimedia
  • Stephan Aerts VondelCS; Innovatie activeren binnen Media en Cultuur

BenG Labs 3 rondes met workshops van 45 minuten:

  • Succesvol in de digitale wereld door SpinAwards
  • Doelgroep gerichte media inzet door Cross Your Borders
  • VR en AR effectief inzetten door &Samhoud

Atrium van 14.00 tot 17.00 uur:

  • Stagemarkt met 20 bedrijven
  • Persoonlijke CV check
  • Persoonlijke LinkedIn check

Om 17.00 uur gaan we aan de borrel! En uiteraard ga je niet naar huis zonder een goed gevulde goodiebag!

Welke bedrijven zijn er aanwezig?
AT5, Beeld en Geluid, BNNVARA, Cross Your Borders, Discovery, Endemol Shine Nederland, EO, Iclicks, IDTV, NPO, NTR, RTL, Skyhigh TV, SpinAwards, Stingray, Talpa producties, Talpa Radio, VondelCS, Warner Bros, &Samhoud

Dit zijn de sprekers van deze Dag van de Mediastages:
Tim Hofman is presentator en programmamaker. Ook treedt Tim als internet-expert op bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘BNN Today’ op Radio1 en werkt hij jaarlijks mee aan ‘Serious Request’ van 3FM. In 2016 is Tim kandidaat van het 16e seizoen van het spelprogramma ‘Wie is de Mol?’ en is hij gestart met zijn eigen webserie, genaamd #BOOS in samenwerking met BNN. In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. En over #BOOS komt Tim je meer vertellen tijdens de Dag van de Mediastages

The Voice of Holland is niet alleen een amusement programma dat al 8 seizoenen heel succesvol is in Nederland. The Voice is een innovatief merk. Gebruikmakend van technologische snufjes in het televisie programma tot branding via de gigantische online community en inzet van veel andere multimediale mogelijkheden. En dan is The Voice ook nog eens een programma dat een Kids versie heeft, binnenkort zelfs ook een Senior versie en dat in meer dan 150 landen uitgezonden wordt. Hoe ga je daar als eindredacteur mee om? Wil je dat verhaal horen? Dan zit je goed op 23 mei tijdens de Dag van de Mediastages

Stephan Aerts is programma-coördinator bij VondelCS. Hij is onder meer initiatiefnemer van het Vondel College, de succesvolle college-serie over online media. In zijn vorige baan was Stephan eindredacteur en programmamaker bij radio en tv.
VondelCS is het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS. In deze omgeving is het Stephan zijn ambitie om Innovatie in de Media te activeren. Hoe? Dat vertelt hij jou tijdens de Dag van de Mediastages.
In VondelCS zijn naast tv- en radioprogramma’s ook evenementen als Vondel College, Mediabites Festival, de finale van Wie is de Mol? en de Studio X-Pitchavond.

De Dag van de Mediastages is powered by Mediastages in samenwerking met Mediarecruitment, Live Hilversum, Media Perspectives en Beeld en Geluid.