Stage Vacatureplatform

Vacature: twee marketeers (pop&klassiek) bij TivoliVredenburg

Wij zijn TivoliVredenburg
In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Naast de circa 1250 concerten organiseren we ruim 200 zakelijke evenementen.

Wij zoeken
Twee ervaren marketingmedewerkers, een voor popmuziek en een voor klassieke muziek, die enthousiast zijn over het feit dat bij ons alle muzieksoorten aan bod komen. De marketeers maken deel uit van het programmamarketingteam dat samen de promotie van ons complete programma verzorgt. Iedere marketeer binnen dit team heeft zijn of haar eigen specialisme(s). Wij geloven in het op maat bedienen van ons publiek. Hij of zij is dan ook verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een effectief en efficiënt promotieplan, met als doel zo veel mogelijk bezoekers te trekken naar onze evenementen, muziekliefhebbers aan ons te binden en hun loyaliteit te verhogen.

De marketeers weten vanaf het moment van de aankondiging van een concert de juiste doelgroepen te bereiken, hebben ervaring met online marketing en stellen nieuwsberichten en mailings op. Binnen een breed persnetwerk weten zij de juiste media te benaderen. Ook zetten zij offline campagnes uit en maken voor concerten en festivals voortgangsanalyses tezamen.

Het programmamarketingteam maakt deel uit van de afdeling Marketing en Communicatie, dat verder bestaat uit Corporate Marketing en Ticketing & Informatie.

Profiel en competenties
– Accuraat, creatief, klantgericht, proactief, durft te experimenteren en te vernieuwen, netwerker, geen 9-5 mentaliteit
– Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in marketing in de culturele en/of entertainment sector. Directe ervaring met het promoten van klassieke muziek of popmuziek (en dan voornamelijk pop algemeen, metal/(prog)rock, roots/americana/soul en/of reggae/hiphop/urban) is een pré
– Marketing, Communicatie of aanverwante opleiding op minimaal HBO niveau
– Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Een levendige werkomgeving met leuke collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, voor 0,8 fte (32 uur) tot 1 fte (38 uur) in de week. Salaris conform de cao Nederlandse Poppodia en –Festivals, deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 cao NPF (minimaal € 2154,97 tot maximaal €3139,38).

Solliciteren?
Solliciteren kan via dit formulier. Stuur je sollicitatie voorzien van cv tot uiterlijk 7 juli 2018 o.v.v. jouw keuze: Marketeer Pop of Marketeer Klassiek. De gesprekken vinden plaats van 16 t/m 20 juli. Voor vragen betreft deze vacature kun je contact opnemen met Lieke Timmermans, via telefoonnummer 030-7606777. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld