Overig

Happy New Studiejaar

welcomeback-12

Over een aantal weken begint het nieuwe collegejaar alweer. Of je nu aankomend muziekwetenschapstudent bent of al een ouwe rot in ’t vak: een nieuw studiejaar vergt altijd wat voorbereiding. Wil je goed beginnen aan je nieuwe jaar? Zorg dan dat je de juiste boeken hebt besteld! Speciaal voor studenten muziekwetenschap is er de mogelijkheid om via Studievereniging Hucbald je boeken met korting bestellen. De boekenlijst vind je hier!

Voor de aankomende eerstejaars is er natuurlijk het introductiekamp dat je niet mag missen! Aanmelden kan tot en met 20 augustus en kan via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf91tAA5AK7jtkViR…/viewform Het kamp wordt weer een groot feest waar je je medestudenten op een informele en gezellige manier leert kennen. Ook kun je je via bovenstaande link aanmelden voor een rondleiding in TivoliVredenburg, waar je als muziekwetenschapstudent nog heel wat uurtjes gaat spenderen. In deze brief lees je alles over het introductiekamp en lid worden van Hucbald!

Ben je geen aankomend eerstejaars, maar wil je wel nog graag de gezelligheid van het legendarische kamp meemaken, meld je dan aan voor de barbecue! Dit is een leuke kans voor de ouderejaars om de aankomende eerstejaars te ontmoeten en andersom.