Vacatureplatform

Vacature Marketeer klassieke muziek bij TivoliVredenburg

Wij zijn TivoliVredenburg

In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Naast de circa 1250 concerten organiseren we ruim 200 zakelijke evenementen zoals congressen, feesten, productiepresentaties en seminars. Ook ontwikkelen we een aantal nieuwe horecaconcepten in ons gebouw.

Wij zoeken

Een ervaren marketingmedewerker met kennis van klassieke muziek en de bijbehorende doelgroepen. De marketeer klassiek maakt deel uit van het programmamarketingteam dat samen met collega’s o.a. de promotie van ons complete klassieke programma verzorgt. De marketeer is dan ook verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een effectief en efficiënt promotieplan, met als doel zo veel mogelijk bezoekers te trekken naar onze evenementen, bezoekers aan ons te binden en hun loyaliteit te verhogen. Het pakket aan concerten en festivals dat jij in de markt zet, bevat klassieke concerten, familieconcerten en -festivals, talentontwikkelingsprogramma’s en concerten die zich op de grens van pop en klassiek bevinden.

De marketeer weet vanaf het moment van de aankondiging van een concert specifieke doelgroepen te bereiken, heeft ervaring met online marketing, stelt nieuwsberichten en mailings op, weet binnen een breed persnetwerk de juiste media te benaderen, zet offline campagnes uit, bewaakt het overzicht van de campagnes en maakt voor concerten en festivals voortgangsanalyses tezamen met het klassieke marketing-en programmateam.

Profiel en competenties
  • Accuraat, creatief, klantgericht, proactief, durft te experimenteren en te vernieuwen, netwerker, geen 9-5 mentaliteit
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in marketing in de culturele en/of entertainment sector.
  • Directe ervaring in de klassieke muziek is een pre
  • Marketing, Communicatie of aanverwante opleiding op minimaal hbo-niveau
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

TivoliVredenburg heeft als missie om open te zijn en van iedereen. Daarom zoeken wij actief naar nieuwe collega’s, die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond, een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengen. Als je je hierin herkent, kom ons verrassen en verrijken en reageer!

Wij bieden

Een levendige werkomgeving met leuke collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, voor 0,8 fte, 32 uur in de week. Salaris conform de cao Nederlandse Poppodia en –Festivals, deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 cao NPF (minimaal € 2154,97 tot maximaal €3139,38).

Solliciteren?

Solliciteren kan via dit formulier. Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief uiterlijk 16 september 2018. Voor vragen betreft deze vacature kun je contact opnemen met Lieke Timmermans, via telefoonnummer 030-7606777.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.