Overig Stage Vacatureplatform

Stage bij Muziekweb

Muziekweb is op zoek naar iemand die als stageproject klassieke muziek-lp’s bij Muziekweb wil catalogiseren. Muziekweb heeft een enorme collectie klassieke lp’s waarvan een deel ook op cd verschenen is. De lp’s waar geen cd-versie van uitgekomen is, willen we graag in de catalogus beschrijven om op die manier ook de lp-collectie toegankelijk te maken voor het publiek. Het werk houdt onder andere in dat werken, componist en uitvoerenden in ons catalogussysteem beschreven moeten worden.

Profiel:

Muziektheoretische kennis van klassieke muziek is een vereiste (toonsoorten, genres etc.). Het aantal uur is in overleg, mede afhankelijk van de stage-eisen. 

Muziekweb is gehuisvest in de Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam. 

www.muziekweb.nl