Stage Vacatureplatform

Stagiair(e) Marketing & Communicatie Klassiek

Op de afdeling Marketing & Communicatie van TivoliVredenburg zijn we vanaf september 2019 op zoek naar een stagiair met een focus op klassieke muziek. Tijdens de stageperiode loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling en leer je hoe je ons klassieke muziekprogramma doelgericht (online) promoot.

Vakinhoudelijke werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van een promotieplan, het schrijven van een persbericht, het maken van advertentieteksten, creatieve vernieuwende ideeën bedenken en vertalen naar gerichte acties en het bijhouden van de website en social media. Het werken op deze afdeling is ook veel handenwerk, bijvoorbeeld het klaarleggen of ophangen van promotiemateriaal. Affiniteit met muziek en de muzieksector is een must; affiniteit met klassieke muziek een pré. Tijdens deze stage is er ruimte voor een kleinschalig onderzoek.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die bezig is met zijn HBO- of WO-opleiding. Het liefst in de richting van communicatie, marketing, muziek, evenementen of een vergelijkbare opleiding. Omdat je af en toe geacht wordt met ‘s avonds aanwezig te zijn, gaat onze voorkeur uit naar iemand uit de omgeving van Utrecht. Het startmoment van de stage is september 2019, met een looptijd van ongeveer zes maanden voor 38 uur in de week.

Reageren?
Reageren kan tot vrijdag 3 mei 2019 via ons sollicitatieformulier. Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Hanna den Hollander via 030 – 7606429. Wil je reageren op meerdere stageplekken? Solliciteer dan apart per functie.

Over TivoliVredenburg
In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder een dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. TivoliVredenburg heeft vijf concertzalen, een restaurant, een café en ontwikkelt diverse nieuwe horecaconcepten.