Stage Vacatureplatform

Stagiair(e) Productie Festival Oude Muziek

Ben jij benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van het grootste oudemuziekfestival ter wereld? Houd je van (oude) muziek, weet je van aanpakken, ben je communicatief sterk en beschik je over creatief en strategisch denkvermogen? Vanaf april tot en met het Festival Oude Muziek Utrecht (28 augustus t/m 6 september 2020) heeft de Organisatie Oude Muziek (OOM) plek voor een stagiair(e) op de afdeling productie.

Als productiestagiair(e) werk je nauw samen met de producenten van de OOM om de totstandkoming van het Festival Oude Muziek Utrecht in goede banen te leiden. In overleg met het team stel je productieplannen op (voor bijvoorbeeld de Oude Muziek Markt, Zomerschool, What’s New, STIMU-Symposium), die je grotendeels zelf zal gaan uitvoeren. De werkzaamheden zijn divers: van het aanvragen van vergunningen en het maken van draaiboeken tot het uitvoeren van de plannen en het begeleiden van de musici op de festivallocatie(s) zelf.

Wij zoeken iemand met:

  • affiniteit met (oude) muziek
  • beschikbaarheid van gemiddeld 2 dagen per week vanaf 1 april, oplopend tot fulltime rond van het Festival Oude Muziek Utrecht (28 augustus t/m 6 september)
  • goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • accuratesse, efficiëntie en zelfstandigheid
  • HBO/WO niveau


Omvang:

Het betreft een deeltijdstage van twee dagen per week die naarmate het festival nadert voltijds kan worden ingevuld. Na afloop van het festival stopt deze stage.

Wat bieden wij?

  • Maandelijkse stagevergoeding in overleg
  • Gratis concertbezoek tijdens het Seizoen Oude Muziek en het Festival Oude Muziek Utrecht 2020


Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Juliëtte Dufornee: info@oudemuziek.nl