Vacatureplatform

Programmamakers gezocht

Beste aanstormende muziekwetenschappers,
De concertzender zoekt momenteel nieuwe programmamaker(s) voor het tijdsvak belle epoque/impressionisme binnen de afdeling klassiek! Dit houdt in dat er 4 keer per maand een programma van een uur op het menu staat, waarbij je volledig de vrijheid krijgt om daar zelf invulling aan te geven, ook in woord. Het uur bestaat uit muziek + een aantal minuten tekst, die je als programmamaker ongeveer een week vantevoren inlevert zodat deze ingesproken en gemonteerd kan worden. Een leerzame ervaring en bovendien nuttig voor op je cv šŸ™‚ 

Over mij
Mijn naam is Susanne, en ik heb muziekwetenschap gestudeerd in Utrecht (afgestudeerd in 2018). Naast mijn baan doe ik wat vrijwilligerswerk bij de concerzender als coƶrdinator bij de klassieke afdeling! Als muziekliefhebber is het natuurlijk erg leuk om bij een radio te werken. Eigenlijk hebben alle vrijwilligers bij de concertzender een achtergrond in de muziek/muziekwetenschap, en daarmee een enorme repertoirekennis waar je uit kan putten. Bovendien hangt er een gezellige, informele sfeer, en is er een kantoor in hartje Utrecht waar de studio en kasten vol muziek zich bevinden.
Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in deze vrijwillige vacature? Stuur dan een mailtje naar mij (susannedirksen.cz@gmail.com) of naar sem.de.jongh@concertzender.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.