Vacatureplatform

Summerschool Junior

Deze zomer vindt de tiende editie van Summerschool Junior plaats. Bij Summerschool Junior van Universiteit Utrecht ontdekken kinderen hoe leuk wetenschap is. In de zomervakantie krijgen kinderen tussen de 8 en 14 jaar de kans om kennis te maken met wetenschappelijk onderzoek en de universiteit. Tijdens het programma doen ze zelf onderzoek, bijvoorbeeld naar biodiversiteit, het heelal, chemische reacties en duurzaamheid. Ben je toe aan een leuke uitdaging deze zomer en lijkt het jou leuk om als vrijwilliger te werken bij Summerschool Junior? Werk je graag met kinderen en vind je wetenschap ook zo interessant? Word dan begeleider! Stuur je motivatie en CV voor 15 maart naar ssj.begeleiders@uu.nl t.a.v. Tessa Cuppens. 

Voor meer informatie zie de volledige vacature: https://www.uu.nl/onderwijs/summerschool-junior/vacatures 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.