Stage Vacatureplatform

Stagiair Internationaal Kamermuziekfestivaal Schiermonnikoog

Ha Hucbald!

Namens mijn collega en afgestudeerd Muziekwetenschapper Kayleigh Hagen klop ik graag bij jullie aan voor het volgende: we zijn op zoek naar een stagiair bij het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog! Zijn er naar jullie weten bachelor- of masterstudenten die dat leuk zouden vinden?

De stage biedt een mooie kans van alle aspecten van het reilen en zeilen van een festival te proeven, met zowel productie- als marketing gerelateerde werkzaamheden. We zijn een klein team van vier, dus de stagiaire komt dicht bij het vuur terecht.
De functie start 2 augustus voor twee dagen per week, voor meer informatie zie: https://www.schiermonnikoogfestival.nl/vacature/

Voor vragen zijn we bereikbaar via nikki@schiermonnikoogfestival.nl en kayleigh@schiermonnikoogfestival.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.