Vacatureplatform Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers gezocht: Brainwash Festival

Brainwash Festival zoekt enthousiaste studenten voor 31 oktober 2021

Brainwash is dé plek waar het denken en onderzoeken voorop staat. Wij bieden geen eenduidige antwoorden op de grootste uitdagingen van vandaag maar delen onverwachte inzichten, nieuwe ideeën en vooral veel stof tot nadenken. Op ons platform en in onze programma’s komen filosofen, wetenschappers, schrijvers en theatermakers samen om jouw blik te kantelen door hun ideeën en inzichten te delen.


Elk jaar organiseren we in oktober Brainwash Festival, het grootste denkfestival van Nederland en België. Op ons festival komen schrijvers, dichters, filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers uit binnen- en buitenland samen in het hart van Amsterdam. Onze programmering bestaat jaarlijks uit meer dan 80 programma’s die bezocht worden door ongeveer 5000 bezoekers. Op ons festival spraken o.a. Mariana Mazzucato, Chimamanda Ngozi Adichie, Slavoj Zizek, Kwame Anthony Appiah, Kate Raworth, Michael Sandel, Thomas Piketty en Louis Theroux. (Voor meer informatie over deze editie: https://brainwashfestival.nl/brainwash-festival-2021/

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar maaike@brainwashfestival.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.