Uitgelichte vacatures Vacatureplatform

Vacature: Bestuurslid bij ISO

Wil jij je een jaar lang fulltime inzetten voor de belangen van 800.000 studenten in het hoger onderwijs? Dan is het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) op zoek naar jou!

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de belangen van alle studenten aan universiteiten en hogescholen. Voor het studiejaar 2022-2023 zoekt het ISO vijf studenten of net afgestudeerden die zich een jaar lang actief willen inzetten voor de belangen van studerend Nederland en de verantwoordelijkheid willen nemen voor het runnen van het ISO.

De activiteiten van het ISO zijn erg verschillend. Als bestuurslid weet je soms niet hoe je dag begint of eindigt. Dat maakt het dynamisch en interessant, maar vergt ook een flexibele houding. Niet alleen qua tijd, maar ook qua houding ten opzichte van verschillende partners. Je spreekt met het ministerie van OCW, politici, journalisten, de minister en natuurlijk: studenten! Een proactieve en constructieve instelling van medewerkers én bestuursleden maakt het ISO een prettige partner met een duidelijke visie op de toekomst van het hoger onderwijs. Je werkt in een team van medebestuursleden en medewerkers, die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen. Omgaan met medewerkers, collega’s en kritische studenten van lidorganisaties en samenwerkingspartners vergen goede communicatieve en sociale vaardigheden. 

Buiten het harde werken, is het vieren van de successen binnen het ISO een belangrijk motief. Van het verbeteren van faciliteiten voor studenten met psychische problemen, het ontwikkelen van een vast format voor de juiste voorlichting van instellingen, tot het creëren van een informatieportal voor studenten: het zijn overwinningen voor het hele team en die vier je dan ook samen. 

Lijkt dit je wat? Kijk dan op https://iso.nl/bestuursjaar/ voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.