Uitgelichte vacatures Vacatureplatform

Vacature: redacteur All of Bach

Al honderd jaar zet de Nederlandse Bachvereniging zich ervoor in de muziek van Johann Sebastian Bach toegankelijk te maken voor iedereen. Gedreven door deze missie organiseren we jaarlijks ruim zestig concerten in binnen- en buitenland, educatieve projecten, een talentprogramma voor jonge musici en nog veel meer. Bovendien kunnen muziekliefhebbers over de hele wereld genieten van All of Bach, hoogwaardige opnames van onze uitvoeringen, die we kosteloos aanbieden via Youtube.com/bach.

De Bachvereniging heeft een ensemble van ongeveer dertig professionele musici; op ons kantoor in Utrecht zijn momenteel zestien mensen werkzaam.

Samen met de artistiek medewerker en de producent All of Bach vorm je de All of Bach-redactie. Je beheert het All of Bach-deel van de website van de Bachvereniging en het YouTube-kanaal YouTube.com/bach. Daar publiceer je elke twee weken een nieuwe opname van een werk van Bach, uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging, met bijbehorende teksten en eventuele achtergrondreportages.

Geïnteresseerd in deze functie? Ga voor meer informatie naar Vacature – Bach (bachvereniging.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.