Uitgelichte vacatures Vacatureplatform

Vacature: administrateur All of Bach

Al honderd jaar zet de Nederlandse Bachvereniging zich ervoor in de muziek van Johann Sebastian Bach toegankelijk te maken voor iedereen. Gedreven door deze missie organiseren we jaarlijks ruim zestig concerten in binnen- en buitenland, educatieve projecten, een talentprogramma voor jonge musici en nog veel meer. Bovendien kunnen muziekliefhebbers over de hele wereld genieten van All of Bach, hoogwaardige opnames van onze uitvoeringen, die we kosteloos aanbieden via Youtube.com/bach.

De Bachvereniging heeft een ensemble van ongeveer dertig professionele musici en zangers; op ons kantoor in Utrecht zijn momenteel zestien mensen werkzaam.

Functie: Administrateur
De boekhouding van zowel de Nederlandse Bachvereniging als haar steunstichting is uitbesteed aan Bureau OZCAR. Een deel van de werkzaamheden moet echter door de Bachvereniging zelf worden uitgevoerd, of gefaciliteerd (aanleveren gegevens). We werken met de software van OZCAR: Basecone, WeFact en Declaree. Als administrateur werk je nauw samen met de medewerkers van OZCAR en het hoofd financiën en productie van de Nederlandse Bachvereniging, aan wie je ook rapporteert.

Geïnteresseerd in deze functie? Ga voor meer informatie naar Vacature – Bach (bachvereniging.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.