Stage Vacatureplatform

Vacature: Stagiair bij het Schiermonnikoog Festival

Ter versterking van het kleine en gezellige team, gevestigd in het centrum van Amsterdam, is er plek voor een stagiair(e) voor de aanloop naar en tijdens de najaarseditie van het Schiermonnikoog Festival (1 t/m 6 oktober 2022). De stage biedt een mooie kans van alle aspecten van het reilen en zeilen van een festival te proeven, met zowel productie- als marketing gerelateerde werkzaamheden op kantoor in Amsterdam centrum én tijdens het festival zelf op Schiermonnikoog. De functie start 3 augustus voor minimaal twee dagen per week. Solliciteren kan tot en met 28 juni.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie zie: https://www.schiermonnikoogfestival.nl/vacature/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.