Vacatureplatform

Het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog is op zoek naar vrijwilligers!

Van 1 tot en met 6 oktober vindt de 21e editie van de najaarseditie van het Schiermonnikoogfestival plaats, maar dat kan natuurlijk niet zonder jou: als vrijwilliger zorg je ervoor dat er kaarten verkocht worden, bezoekers zich welkom voelen, musici kunnen soundchecken, er maaltijden op tafel staan, er tijdens de concerten changementen plaatsvinden, en nog veel meer. Daarnaast heb je ook tijd om zelf het eiland te verkennen, met andere vrijwilligers/musici af te spreken, een groene kabouter te drinken in het café, al met al, te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft.

Je krijgt op het festival je heerlijk te eten, een slaapplek en als klap op de vuurpijl worden ook je reiskosten vergoedt!

Heb je interesse, vragen of zeg je al volmondig ja? Stuur dan even een mailtje naar vera@schiermonnikoogfestival.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.