Vacature: vrijwilliger bij het Café Theater Festival

Het Café Theater Festival 2023 zoekt vrijwilligers!

Tijdens het Café Theater Festival bestormen jonge makers de kroegen van Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Het ene moment zit je rustig met je biertje aan de bar, het andere moment bevind je jezelf midden in een voorstelling van een theatermaker, danser of circusact.

Het CTF zoekt enthousiaste vrijwilligers om tijdens de festivaldagen het team van energieke, jonge creatievelingen te versterken. 

Werken bij het CTF betekent veel nieuwe mensen leren kennen, contacten leggen en je cv versterken met relevante ervaring in de organisatie van een festival. Enthousiast? Geef je snel op en/of kijk voor meer informatie op www.cafetheaterfestival.nl/vrijwilligers.

CTF Utrecht: 2 t/m 5 maart

CTF Arnhem: 17 en 18 maart

CTF Rotterdam: 24 en 25 maart 

English

The Café Theater Festival 2023 is looking for volunteers!

During the Café Theater Festival young artists take over the cafes and pubs of Utrecht, Arnhem and Rotterdam. One moment you’re sitting with your beer at the bar, the next moment you find  yourself in the middle of a performance by a theater maker, dancer or circus act. The CTF is looking for enthusiastic volunteers to strengthen the team of energetic, young, creative people during the festival days. 

Working at the CTF means getting to know a lot of people and strengthening your resume with relevant experience in festival organisation. adding this experience in organizingDo you see yourself doing this? Register quickly and/or find more information at www.cafetheaterfestival.nl/vrijwilligers.

CTF Utrecht: 2 t/m 5 maart

CTF Arnhem: 17 en 18 maart

CTF Rotterdam: 24 en 25 maart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.