Stadsschouwburg Utrecht: Algemeen Medewerker

Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht zoekt Algemeen Medewerkers voor 2 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 10-03-2023

Stadsschouwburg Utrecht is hét bruisende theaterhart van Utrecht en omstreken. In en om ons monumentale gebouw presenteren wij een breed aanbod van nationale en internationale voorstellingen in alle genres. Ook strijkt er zo nu en dan een festival neer zoals Spring en het Nederlands Film Festival. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in ons theater.

De afdeling Horeca & Sales zorgt ervoor dat publiek, bespelers en medewerkers van Stadsschouwburg Utrecht zich altijd welkom, veilig en prettig voelen tijdens hun verblijf. Kwaliteit zie je terug in een hoge mate van gastvrijheid, een vriendelijke en professionele begeleiding en hoogwaardige, vaak biologische- en streekproducten. De afdeling heeft ook een commerciële doelstelling en de taak om het gebouw zo optimaal mogelijk te gebruiken. Onderdeel van de afdeling zijn het restaurant Zindering en lunchcafé Mevr. Dudok.

Wij zijn per direct op zoek naar

Algemeen Medewerkers

2 tot 36 uur per week

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Overdag kun je meestal doen wat je wil, veel van jouw collega’s zijn freelancer (vormgevers en schrijvers bijvoorbeeld) of studeren: een werkdag bij de schouwburg begint vaak om 18:45 uur. Na de briefing weet je wat je van de avond kunt verwachten en wat jouw belangrijkste taak van de avond is: bezoekers helpen in de garderobe, kaartcontrole of drankjes inschenken bij een van onze buffetten. Tijdens de voorstelling ben je met je collega’s bezig met schoonmaken en bijvullen zodat onze gasten in de pauze, of na de voorstelling in een schone foyer een drankje kunnen bestellen. Afwassen en het wegwerken van bestellingen behoort uiteraard ook tot je takenpakket. Soms hebben we grote evenementen en feesten waarbij een dag er totaal anders uitziet dus het is nooit saai. Na je inwerkperiode word je ook ingewerkt in Mevr. Dudok en Zindering zodat je onze gasten na de voorstelling daar ook daar met je kennis en kunde kunt verrassen.

Dit ben jij

  • Je bent gastgericht en houdt ervan mensen een leuke avond te bezorgen.
  • Je vindt het niet erg om ’s avonds en in de weekenden te werken.
  • Je wil minimaal 2x per week werken.
  • Je woont in de directe omgeving van Utrecht (het kan namelijk laat worden).
  • Je bent 18 jaar of ouder.

Wat bieden wij

  • Een leuke werkplek in een bruisende organisatie.
  • Samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ervaren team.
  • Inschaling volgens de cao Nederlandse Podia.

Solliciteren naar deze functie?
Mail je sollicitatie en CV of een kort filmpje waarin je vertelt waarom je bij de schouwburg wil werken naar Stadsschouwburg Utrecht via vacatures@ssbu.nl, o.v.v. ‘Algemeen Medewerker’.

Selectie en inwerken
Alle geschikte kandidaten die vóór 10 maart hun brief of video hebben ingestuurd worden zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek in week 11.

Stadsschouwburg Utrecht voert een personeelsbeleid waarin (culturele) diversiteit een speerpunt is. Wij zijn een inclusieve organisatie die streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

Solliciteer hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.