Vacature Schiermonnikoog Festival

1B68FCF5DE3348A7936D8BE95F72E7AB

Het Schiermonnikoog Festival is op zoek naar vrijwilligers! Van 30 september tot en met 5 oktober 2023 vindt de 22e najaarseditie van het Schiermonnikoog Festival plaats, maar dat kan natuurlijk niet zonder jou! Als vrijwilliger zorg je er onder andere voor dat er kaarten verkocht worden, bezoekers zich welkom voelen, musici kunnen soundchecken, er maaltijden op tafel staan en dat er tijdens de concerten changementen plaatsvinden. Daarnaast heb je ook tijd om zelf het eiland te verkennen, met andere vrijwilligers/musici af te spreken, een drankje te doen in het café en nog veel meer. Goed om je vaardigheden én contacten te ontwikkelen die van pas kunnen komen in je toekomst als musicoloog. Je krijgt daarbij ontzettend lekker te eten trouwens, en een slaapplek natuurlijk! Oh, en je reiskosten worden vergoed. Wat wil je nog meer?

Heb je interesse of zeg je al volmondig ja? Stuur een mailtje naar Vera van Buren (vera@schiermonnikoogfestival.nl), ook voor meer informatie, en geef je op!