Vraag een Knaek-pas aan!

Knaekpas Fin

(English below)

De Knaek-passen zijn hier! Hucbald heeft gratis passen ontvangen van Knaek, waarmee je als student allerlei kortingen kan krijgen op heel veel verschillende plekken. Dit zal voor ons voornamelijk in Utrecht zijn, maar ook voor sommige plekken door heel Nederland. De passen zijn geldig tot en met 31 juli 2023, en we hebben maar een beperkt aantal. Wil jij ook een Knaek-pas? Stuur dan een email naar commissarisextern@hucbald.nl en dan zal Floris ervoor zorgen dat er een pasje voor je klaar ligt om op te halen in het hok van Hucbald. 

Hoe werkt de Knaek-pas? Je ontvangt straks een pas en een boekje waarop al wat van de plekken met korting staan. Op de achterkant van deze pas staat een QR-code en een letter/cijfercode. Het scannen van de QR-code zorgt ervoor dat je de Knaek-app kan downloaden. Na het downloaden moet je je aanmelden in de app met je normale mailadres en je studenten mailadres. Hierna kan je nog kiezen voor welke stad je de Knaek-pas wil toepassen en uiteindelijk moet je kan je met de letter/cijfercode de pas activeren. Voor meer informatie over de passen en alle kortingen kan je naar https://www.knaek.nl/

——————————————————-

The Knaek-passes are here! Hucbald received free passes from Knaek, with which you can get all sorts of discounts at all sorts of places as a student. The discounts will be primarily focused on the area of Utrecht, yet some places also offer discounts throughout the whole of the Netherlands. The passes will be valid until the 31st of July 2023, and we only have a limited supply. Do you also want a Knaek-pass? Send an email to commissarisextern@hucbald.nl and Floris will make sure that your pass will be ready to pick up at the Hucbaldhok

How does the Knaek-pass work? You’ll receive a pass and a booklet in which some of the discounts are already highlighted. On the backside of the pass a QR-code and a letter/digit-code is shown. You can use the QR-code to quickly download the Knaek-app. After you’ve downloaded the app you’ll need to create an account on the app with your normal mail address and your student mail address. Afterwards you can choose the city in which you’ll want to use your pass. And you can eventually use the letter/digit-code to activate your account. For any further information about the pass and all the discounts you can go to https://www.knaek.nl/

en_GB