Prijsvraag

Prijsvraag

Hiep hiep hoera, de Universiteit Utrecht bestaat 380 jaar! Om dit lustrum te vieren vindt donderdag 31 maart het UUnited muziekfestival plaats in TivoliVredenburg. Meer dan 400 studenten, medewerkers en alumni van de UU zullen het podium betreden (waaronder een hoop Hucbaldianen!). Ook zijn er optredens van gastartiesten zoals Benjamin Herman, Ruben Hein en Merlijn Twaalfhoven, welke samen met studentengezelschappen zorgen voor een fantastische avond. Allerlei verschillende muziekgenres komen aan bod!

Wil jij dit muziekfestijn heel graag meemaken? Heb jij wel zin om een potje ‘spot de Hucbaldianen’ te spelen? Dat kan! Hucbald geeft namelijk 2 kaarten weg. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een onderschrift verzinnen voor onderstaande foto, welke bewijst dat Hucbaldianen wel van een feestje houden.

Mail je antwoord vóór 29 maart naar siteco@hucbald.nl met daarbij je naam en telefoonnummer en wie weet zit jij donderdagavond volop te genieten!