Samenwerking

Samenwerken met Studievereniging Hucbald

Studievereniging Hucbald is de studievereniging voor studenten Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. De vereniging is opgericht in 1941 en is daarmee de op een na oudste studievereniging van de Utrechtse faculteit Geesteswetenschappen. De vereniging telt heden rond de 100 leden, waarvan circa 30 tot 40 procent zeer actief binnen de vereniging is. Het alumnibestand van de vereniging omvat circa 600 alumni. De vereniging stelt zich ten doel activiteiten te organiseren die een aanvulling vormen op het studieprogramma. Naast lezingen, borrels, feesten, excursies en concertbezoeken, worden er onder andere een jaarlijkse studiereis naar het buitenland, een Koor- en Bandproject, een Familiedag, Bedrijvendag en een Alumnidag georganiseerd.

Hucbald heeft verschillende middelen om al haar leden te bereiken. Zo hebben we een nieuwsbrief die twee keer per maand naar alle leden wordt verstuurd en een Instagram-, Facebook- en LinkedIn-profiel met actieve volgers. Onze website wordt actief bezocht door zowel leden, alumni als externen en andere studieverenigingen. Sinds januari 2015 dragen leden van Studievereniging Hucbald tevens de Hucbaldsleutelhanger, waarmee zij van diverse kortingen in de Utrechtse binnenstad kunnen genieten. Bedrijven gekoppeld aan de Hucbaldsleutelhanger genieten promotie op zowel onze website, als op onze Facebook, Instagram en nieuwsbrief.

Samenwerking aangaan
Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken, denk aan een bezoek aan uw bedrijf op de Bedrijvendag, maar ook aan adverteren op onze website, tijdens het Koorproject of de Alumnidag of een kortingsactie gekoppeld aan onze Hucbaldsleutelhanger. Naar aanleiding van uw wens is het mogelijk om een pakket samen te stellen.

Heeft u interesse in een mogelijke samenwerking met Studievereniging Hucbald of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Floris Luijendijk, via commissarisextern@hucbald.nl of bel naar 030 2539345. Hij denkt graag mee over samenwerkingsmogelijkheden tussen uw bedrijf en Studievereniging Hucbald.

nl_NL