Bestuur

3 oktober 2020

Op woensdag 16 september heeft ‘Non Troppo’ officieel het stokje overgedragen aan het 80ste bestuur der Studievereniging Hucbald ‘Con Spirito‘! Op deze pagina stellen de bestuursleden zich kort even voor.

De rol van voorzitter wordt dit jaar vervuld door Thomas Nicoll. Deze trotse limburger (met een zachte g) is opgegroeid in de hafabra wereld en speelde daar hobo. Later werd de switch naar jazzpiano gemaakt. Hij is altijd in voor een gezellige avond vol biertjes en diepe, interessante gesprekken. Als hij niet naar zijn cd’s luistert of voor de twintigste keer Hamilton aan het kijken is wordt hij vaak ingemaakt op de tennisbaan. Naast voorzitter is Thomas ook een van de vertrouwenspersonen komend jaar dus wil je het ergens in een vertrouwelijke setting over hebben dan kun je altijd bij hem terecht!

De functie van secretaris wordt dit jaar vervuld door de Leidse Yael van Waes. Ze is een violiste met een passie voor geschiedenis. Verder heeft Yael een voorliefde voor lekker eten en kan je haar altijd wakker maken voor een goed boek. Ondanks dat ze dit jaar de jongste is van het bestuur, zal ze bij de borrels altijd doorgaan tot de late uurtjes. Je kan komend jaar bij Yael terecht met al je vragen over onze activiteiten, social media of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid!

 

Yop Coolen is er dit jaar als penningmeester om de financiën op orde te houden. Yop is een trotse Maastrichtenaar die zijn zachte G in Utrecht is verloren. Hij speelt voornamelijk gitaar, maar is sinds kort ook de wereld van synthesizers aan het ontdekken. Verder is Yop altijd wel te porren voor een fuifje, hij zat dan ook niet voor niks in de feest- en activiteiten commissie vorig jaar.

Rosalie van Hinsbergen is dit jaar de commissaris intern en onderwijs. Ze houdt erg veel van naar concerten gaan (beetje jammer van corona), gitaar en piano spelen. Daarnaast maakt ze graag tijd om nieuwe toetjesrecepten uit te proberen en verandert haar haarkleur een paar keer per jaar. Rosalie is ook veel betrokken geweest bij een muzikaal zomerkamp waar ze een aantal liedjes (mét muziekvideo) heeft uitgebracht. Deze gezellige, spontane en creatieve meid is dit jaar altijd te bereiken voor onderwijs- en commissiegerelateerde dingen, maar natuurlijk ook om gezellig even te kletsen.

Dit jaar wordt de functie Commissaris Extern gevuld door Yvette van Dusschoten. Ze zingt (vooral jazz en pop) en kan zichzelf redelijk begeleiden op piano. Ze is gek op koken en kan absoluut niet stilzitten. Ze plant haar dagen dan ook helemaal vol!! Je kan bij haar terecht voor vragen over kortingen, sponsordeals, alumni en andere studieverenigingen.

Wij hebben erg veel zin in dit jaar en hopen jullie allemaal te zien bij de activiteiten en huctijden!

Groetjes,
namens ‘Con Spirito’, het 80ste bestuur der Studievereniging Hucbald,
Thomas Nicoll, Yael van Waes, Yop Coolen, Rosalie van Hinsbergen en Yvette van Dusschoten.