Bestuur

Op woensdag 22 september 2022 heeft ‘Più Mosso’ officieel het stokje overgedragen aan het 82ste bestuur der Studievereniging Hucbald ‘À Volonté’! Op deze pagina stellen de bestuursleden zich kort even voor.

Voorzitter – Jeroen Henderix hij/hem

 

Dit jaar is Jeroen Henderix de voorzitter van Hucbald.
Helemaal uit Den Bosch komt hij jullie een jaar bijpraten over hiphop, jazz en funk, maar ook over eten, drinken, poëzie en abstracte kunst.

Zijn geheime wapens zijn zijn vragen én zijn antwoorden op vragen die hij zich ooit afvroeg. Kom dus vooral langs en vraag hem zelf ook eens iets, bijvoorbeeld over zijn werk als barman bij theaters.

Als je maar niet over musicals begint…

 

 

Secretaris – Annelotte Marechal zij/haar

 

Annelotte Marechal is de secretaris van Hucbald. Ze komt
uit het Brabantse dorpje Mierlo. Ze gaat graag naar concerten en festivals, maar speelt zelf geen instrument! In haar vrije tijd doet ze aan karate en is ze graag creatief bezig.

Dankzij het boek “1001 albums die je gehoord moet hebben” is Annelotte bekend geworden met muziekwetenschap. Voor vragen over activiteiten, het bestuur en sociale media kan je dit jaar bij haar terecht.

 

 

image00004

 

Penningmeester – Judith Wijers zij/haar

 

Judith Wijers houdt dit jaar voor Hucbald de centjes in de gaten. Geboren in Berlijn is zij het enige niet volledig Nederlandse bestuurslid maar gelukkig telt Hucbaldiaan zijn bijna als een eigen nationaliteit.
Met eerdere ervaring in de reiscommissie van Hucbald kijkt zij nu al naar uit naar de reis en alle andere leuke activiteiten die Hucbald te bieden heeft. Judith is altijd over te halen voor een gezellige borrel bij het pandje of een avondje uit om haar energie weg te dansen en stem weg te zingen.

 

 

image0

 

Commisaris Intern en Onderwijs – Anne Goorhuis zij/haar

 

Dit jaar is Anne Goorhuis de commissaris intern & onderwijs van Hucbald. Een trotste Amsterdamse die tegen ieders verwachtingen in is gaan studeren in Utrecht, maar ze heeft het hier mega naar haar zin met mede Hucbaldianen. 

Ze is altijd in voor een kaartspelletje, houdt van koken, musea bezoeken, nieuwe muziek ontdekken, spreekt een woordje Italiaans en gaat graag met vrienden de stad in. Je kan Anne altijd aanspreken voor een gezellig gesprek en alles wat met studie te maken heeft.

 

IMG-3154

 

Commissaris Extern – Floris Luijendijk hij/hem

Nog even voorstellen aan de commissaris extern van dit jaar, Floris Luijendijk. Als trotse Leienaar kan je hem altijd wakker maken voor een beetje hutspot en praat hij graag over de sleutelstad. Verder is hij erg gepassioneerd over de blues, noorse mythologie en zijn prachtige band genaamd rochel. Als je over deze onderwerpen een vraag hebt, heeft hij bijna altijd antwoord. Dus kom gezellig eens langs voor een gesprek! En je mag hem natuurlijk ook altijd andere vragen stellen.

image00011