Bestuur

9 oktober 2021

Op woensdag 15 september heeft ‘Con Spirito’ officieel het stokje overgedragen aan het 81ste bestuur der Studievereniging Hucbald ‘Più Mosso’! Op deze pagina stellen de bestuursleden zich kort even voor.

Voorzitter – Lenny Vullings hij/hem

Dit jaar is Lenny Vullings de voorzitter van Hucbald.
Deze Limburgse drummer met een zwaar gebrek aan voetbaltalent leeft overal waar hij komt voor het verenigingsgevoel.
Met ervaring in de feest- en activiteitencommissie weet hij hoe hij Hucbald leuk moet houden, en verder zit hij in de organisatie van het oudste muziekfestival van Nederland: de Walhalla Zomerfeesten (niet Pinkpop, dat is fake news).
Favoriete muziek: alternatieve rock, delta blues, folk
Minst favoriete muziek: alles wat uit een musical komt

Secretaris – Ezra Dekker die/diens

Ezra Dekker is de nieuwe secretaris van Hucbald. Met diens 20 jaar is deze Noord-Hollander één van de jongsten. Vorig jaar heeft Ezra plaatsgenomen in de websitecommissie als secretaris. Dit jaar zal die eindredacteur zijn. Ezra zingt heel veel en is altijd in voor een jamsessie of natuurlijk voor een gezellig gesprekje. Daarvoor kan je altijd bij hen terecht! En natuurlijk ook voor vragen over bijvoorbeeld activiteiten, social media en het bestuur.

Penningmeester – Sjoerd Thomassen hij/hem

Sjoerd Thomassen vervult de rol van penningmeester bij Hucbald en houdt dit jaar de financiën op orde. Sjoerd komt uit het Brabantse Bakel en is een echte Bourgondiër: als de tap leeg is maak je hem ook heel gelukkig met een goed glas wijn of een lekker glas whiskey. Hij is slagwerker in hart en nieren, en zoals het een slagwerker betaamt, is het dan ook moeilijk voor hem om stil te zitten. Als programmeur voor de Walhalla Zomerfeesten scout Sjoerd acts uit allerlei hoeken, maar in zijn vrije tijd maak je hem het gelukkigst met jazz.

Commisaris Intern en Onderwijs – Yente van Hulst zij/haar

De functie van commissaris intern en onderwijs zal dit jaar vervuld worden door Yente van Hulst. Yente is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, maar woont tegenwoordig in het mooie Utrecht. Ze is 18 jaar en daarmee het jongste lid van Più Mosso. In haar vrije tijd gaat ze graag naar het theater. Verder houdt ze van zingen en muziek maken en tot in de late uurtjes dansen. Je kan dit jaar bij Yente terecht met vragen over het onderwijs en commissiegerelateerde zaken, maar uiteraard ook om gezellig te buurten.

Commissaris Extern – Nikki Huitink zij/haar

Nikki Huitink vult haar derde jaar met de functie commissaris extern. Geboren, maar niet getogen, in Hilversum heeft Nikki altijd haar liefde gevonden in zang in alle kleuren. Deze liefde heeft ze ook kunnen voeden door een jaar als koor- en orkestcommissaris van de herdenkingscommissie te werken. Nikki zal dit jaar streven naar het creëren van een hechtere tussen Hucbald, haar alumni en andere externe contacten nu onze sociale tijden eindelijk terug lijken te keren. Verder houdt ze erg van musicals.