Bestuur

Op 10 september 2018 is het 78ste bestuur der Studievereniging Hucbald ingehamerd tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Het 78ste bestuur der Studievereniging Hucbald zal besturen onder de naam Affabile.

V.l.n.r: Femke Claessen, Paula Breeuwer, Moira de Kok, Cas Versluijs, Judith Hassink.

@Foto Marjolein Wellink

Moira de Kok – Voorzitter

Moira is dit jaar onze voorzitter, en houdt daarmee het overzicht over het reilen en zeilen van Hucbald, en zorgt ook dat het hele bestuur op rolletjes loopt. Deze tweedejaars muziekwetenschapper is de jongste in het bestuur, maar zeker niet onvolwassen. Met haar brede muzieksmaak, van Muse tot Nijmeegse hiphop en van Rachmaninov tot De Likt, is ze altijd wel in voor een goed gesprek over muziek. Ze is verder ook altijd wel in voor een (al dan niet Socratische) dialoog, over filosofie, muziektheorie, RuPaul’s Drag Race, memes, foute tv-programma’s, schimmelkoffie en noem het maar op. Je kunt haar midden in de nacht nog wakker maken voor een uitgebreide mening over hoe je de perfecte curry maakt, en als ze dan toch wakker is wil ze nog wel even benadrukken dat ontbijt écht de belangrijkste maaltijd van de dag is.

Paula Breeuwer – Secretaris

Paula is onze secretaris en schrijft daarom de meeste social media posts, mailtjes en nieuwsbrieven die jullie te zien krijgen. Bovendien maakt ze de mooiste en grappigste Photoshops voor onze Facebook-evenementen.
Ook is Paula onze mean green machine (maar eigenlijk niet mean). Ze zet zich in haar persoonlijke leven en voor de vereniging in voor duurzaamheid en elke week haalt ze wel weer een nieuwe duurzame truc uit de doos die haar medebestuursleden verrast.
Daarnaast is Paula de stille kracht van ons bestuur. Ze is tijdens vergaderingen druk bezig met notuleren, maar komt soms met de meest onverwachte briljante ideeën. Haar meertaligheid (onze Paula spreekt vloeiend Spaans, Frans, Nederlands én Engels!) zorgt soms wel voor schattige versprekingen en vertalingen. Kijk maar eens in de Broodjes-rubriek op de site.
Al met al is onze Paula een echte lieverd, die nog geen vlieg kwaad zou doen. Je kunt tijdens haar Huctijd bij haar terecht voor al je vragen over duurzaamheid of Harry Potter-weetjes. En natuurlijk een lekker kopje thee.

Cas Versluijs – Penningmeester

Als je Cas heet en je solliciteert voor een functie binnen het bestuur, dan kan het bijna niet anders dan dat je penningmeester wordt. Deze functie vervult hij dit jaar met veel plezier en een hoop passie want cijfers zijn wel echt zijn ‘ding’. Eigenlijk is heel veel echt zijn ‘ding’ want deze jongen heeft de meest uiteenlopende interesses. Hij kan je alles vertellen over Rusland maar ook technische vragen beantwoordt hij zeer uitgebreid. Daarnaast heeft hij sinds kort een fascinatie ontwikkeld voor Merol, dus als je op de Muntstraat iemand “Lekker met de meiden” hoort meegalmen dan is de kans groot dat Cas in het pand is (hij heeft best een harde stem). We zijn heel blij met een duizendpoot zoals Cas in ons bestuur!

Femke Claessen – Commissaris intern & onderwijs

Femke is derdejaars muziekwetenschapper, en deze gezellige Limburger heeft een ontzettend grote passie voor onderwijs (wat goed ten pas komt bij haar functie intern & onderwijs). Ze weet altijd goed advies te geven aan de commissies, en is van plan om deze skills ook te gaan gebruiken in haar toekomstige docentenopleiding. Naast kinderen en muziek heeft ze een andere liefde, namelijk voor geitjes. Niet te verwarren met lama’s, fout die onze secretaris maakte, maar gelukkig vindt ze lama’s net zo geweldig en is ze heel blij met Arie, haar knuffellama.
Je kunt Femke wakker maken voor een tripje naar de Efteling en als je haar een paar dagen kwijt bent in maart, weet je haar snel weer te vinden in carnavalsoutfit.

Judith Hassink – Commissaris extern

Deze vrolijke dame uit Houten is derdejaars Muziekwetenschap, met een brede interesse in allebei de verdiepingspakketten. Als commissaris extern onderhoudt ze dit jaar contacten met sponsoren, probeert ze de tofste sleutelhangerdeals en kortingen te fixen en zit ze in de alumnicommissie. Als ze niet bezig is met het alumnibestand updaten, andere bestuurstaken of studeren, danst ze graag. Ze kan enorm genieten van een broodje carpaccio van de Boons of Tony’s karamel zeezout. Verder heeft ze een grote voorliefde voor pastel, glitter en schoenen. Ook als je iets wil weten over Soldaat van Oranje of Het Huis Anubis ben je bij Judith aan het juiste adres!