Introductiekamp

Ga mee op introductiekamp!

Vlak voordat je dan echt gaat beginnen aan de studie Muziekwetenschap krijg je op het introductiekamp de kans om je studiegenoten alvast wat beter te leren kennen, zodat je onvergetelijke herinneringen kan maken met je mede-studenten, of gewoon zodat je zeker weet dat je bij je eerste college in de goede zaal zit.

Het introkamp is voor iedereen die begint aan het eerste jaar van de bachelor Muziekwetenschap. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan het introductiekamp niet geheel fysiek doorgaan. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus 2020 zal er een introductieweek plaatsvinden bestaande uit vervangende online activiteiten en activiteiten waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Het programma van het introductiekamp bestaat uit kennismakingsspelletjes, muzikale quizzen en speurtochten, lekker eten, Utrecht verkennen, en dit alles samen met je toekomstige studiegenoten!

Het introductiekamp is het beste begin van je studietijd bij de bachelor Muziekwetenschap!

FAQ

‘Is het introkamp van Studievereniging Hucbald een soort ontgroening?’
Nee! De introcommissie doet er juist alles aan om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen door middel van leuke activiteiten, veel tijd om je studiegenoten te leren kennen en veel muziek.

‘Ik kan niet bij het hele introkamp zijn door vakantie/verplichtingen, wat nu?’
Geen zorgen, je kunt in zo’n geval de introcommissie mailen om te zien of je bijvoorbeeld alsnog bij een deel van het kamp aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld bij de BBQ op de laatste avond. Daarnaast worden er in je eerste jaar nog een heleboel (eerstejaars-)activiteiten georganiseerd door Studievereniging Hucbald.

‘Ik ben veel ouder dan de standaard eerstejaars, is dit wel iets voor mij?’
Ja! De bachelor Muziekwetenschap staat er bekend om veel studenten te hebben die al 1 of meer studies, tussenjaren of andere activiteiten achter de rug hebben, en juist deze diversiteit aan leeftijden maakt vaak een hele leuke groep studiegenoten. Ook al heb je al 6 introductiekampen of 7 carrières achter de rug; dit introductiekamp wil je niet missen!

 

Voor specifieke vragen over het programma, de prijs, het eten, of andere zaken kun je altijd terecht bij de introductiecommissie via introco@hucbald.nl, en krijg antwoord van één van deze fantastische commissieleden:

Naomi Raijmakers Voorzitter
Rosalie van Hinsbergen
Secretaris
Louise van Heerenbeek
Penningmeester