Introductiekamp

Ga mee op introductiekamp!

Wat leuk dat je Muziekwetenschap in Utrecht gaat studeren! Ben je benieuwd naar wie je medestudenten zullen zijn in het eerste jaar en wil je alvast nieuwe mensen leren kennen voordat het studeren écht begint? Geef je dan op voor onze introductieweek!
Van maandag 17 augustus tot en met donderdag 20 augustus organiseert de introductiecommissie van Hucbald een introductieweek voor de aankomende eerstejaars. Normaal gesproken zouden er een episch kamp voor jullie georganiseerd worden, maar vanwege het coronavirus hebben wij dit aangepast. In deze week zullen online activiteiten plaatsvinden.
De bedoeling van deze introductieweek is om elkaar alvast te leren kennen voordat het studeren in Utrecht echt begint. We zullen spellen spelen waarmee jullie elkaar leren kennen, maar jullie zullen ook Utrecht ontdekken en bovendien zal jullie muziekkennis op de proef gesteld worden! Ondanks de coronamaatregelen belooft het een onvergetelijke week te worden.
Aanmelden voor de introductieweek kan door een mail te sturen naar introco@hucbald.nl. De aanmelddeadline is maandag 10 augustus. Meedoen aan de introductieweek is uiteraard niet verplicht. Omdat wij geen overnachtingen en maaltijden verzorgen in deze week, is meedoen geheel gratis!

FAQ

‘Is het introkamp van Studievereniging Hucbald een soort ontgroening?’
Nee! De introcommissie doet er juist alles aan om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen door middel van leuke activiteiten, veel tijd om je studiegenoten te leren kennen en veel muziek.

‘Ik kan niet bij het hele introkamp zijn door vakantie/verplichtingen, wat nu?’
Geen zorgen, je kunt in zo’n geval de introcommissie mailen om te zien of je bijvoorbeeld alsnog bij een deel van de online activiteiten aanwezig kan zijn. Daarnaast worden er in je eerste jaar nog een heleboel (eerstejaars-)activiteiten georganiseerd door Studievereniging Hucbald.

‘Ik ben veel ouder dan de standaard eerstejaars, is dit wel iets voor mij?’
Ja! De bachelor Muziekwetenschap staat er bekend om veel studenten te hebben die al 1 of meer studies, tussenjaren of andere activiteiten achter de rug hebben, en juist deze diversiteit aan leeftijden maakt vaak een hele leuke groep studiegenoten. Ook al heb je al 6 introductiekampen of 7 carrières achter de rug; dit introductiekamp wil je niet missen!

Voor specifieke vragen over het programma, de prijs, het eten, of andere zaken kun je altijd terecht bij de introductiecommissie via introco@hucbald.nl, en krijg antwoord van één van deze fantastische commissieleden:

Floris Luijendijk Voorzitter
Yente van der Hulst Secretaris
Pieter Nolet Penningmeester
Sophie Hazeu Mentor
Reimer Ikink Mentor
Roos Krijgsman Mentor
Esmée Soetekouw Mentor