Introductiekamp

Ga mee op introductiekamp!

 

Wat leuk dat je Muziekwetenschap in Utrecht gaat studeren! Ben je benieuwd naar wie je medestudenten zullen zijn in het eerste jaar en wil je alvast nieuwe mensen leren kennen voordat het studeren écht begint? Geef je dan op voor onze introductieweek!

Van maandag 26 augustus tot en met donderdag 29 augustus 2024 organiseert de introductiecommissie van Hucbald een introductieweek voor de aankomende eerstejaars. In deze week wordt een episch kamp gehouden met verschillende superleuke activiteiten (die we voor nu nog even geheim houden) waarbij je je medestudenten leert kennen, Utrecht gaat ontdekken en natuurlijk je muziekkennis op de proef gesteld zal worden! Het kamp zal grotendeels plaatsvinden in scoutinggebouw Mondriaan in Amersfoort en we beloven dat dit een onvergetelijke week zal worden.

De aanmelddeadline is maandag 19 augustus. Meedoen aan de introductieweek is uiteraard niet verplicht. De kosten voor het kamp (inclusief eten, verblijf en activiteiten) liggen waarschijnlijk rond de €70,-.

Lijkt het je leuk om mee te gaan op introkamp? Stuur een mailtje naar introco@hucbald.nl of meld je aan via deze link.

FAQ

‘Is het introkamp van Studievereniging Hucbald een soort ontgroening?’
Nee! De introcommissie doet er juist alles aan om iedereen zich op hun gemak te laten voelen door middel van leuke activiteiten, veel tijd om je studiegenoten te leren kennen en veel muziek. Het motto van het introkamp is “niks moet, alles mag” en je bent zeker niet verplicht om aan alle activiteiten mee te doen. Wij zijn er om jullie een fijne en gezellige week te bezorgen!

‘Ik kan niet bij het hele introkamp zijn door vakantie/verplichtingen, wat nu?’
Geen zorgen. Je kunt in dit geval de introcommissie mailen om te zien of je bijvoorbeeld alsnog bij een deel van de activiteiten aanwezig kan zijn. Daarnaast worden er in je eerste jaar nog een heleboel (eerstejaars-)activiteiten georganiseerd door Studievereniging Hucbald.

‘Ik ben veel ouder dan de standaard eerstejaars, is dit wel iets voor mij?’
In principe is de doelgroep voor het introkamp tussen de 17 en 23 jaar oud. Uiteraard is het geen probleem als je iets ouder bent dan dit. Als het leeftijdsverschil echter heel groot is, is het introkamp misschien niet helemaal geschikt, omdat de activiteiten zijn gericht op jongvolwassenen. Als hier vragen over zijn kan je ons altijd mailen.

Voor specifieke vragen over het programma, de kosten, het eten, of andere zaken kun je altijd terecht bij de introductiecommissie via introco@hucbald.nl.

nl_NL