Overig

Carrièrenacht Geesteswetenschappen

Save the date: over iets minder dan een maand is het zo ver! Op maandagavond 18 februari vindt de CarrièreNacht Geesteswetenschappen 2019 plaats. Het draait deze avond om SKILLS odz. haal eruit wat er in zit! De avond vult zich met workshops, zoals het leren van Journalistiek en Creatief schrijven, Speedreading (odz. effectief leren, eerder klaar!), en meer. Daarnaast zullen ook verschillende alumni spreken, die zullen vertellen waar zij met hun opleiding en hun vaardigheden terecht zijn gekomen! De inschrijvingen zullen vanaf 4 februari open gaan!

https://carrierenachtgw.nl

Save the date: this event will take place in less than a month! On the evening of the 18th of February will the Humanities CareersNight take place. The evening will be about SKILLS odz. Unlock your talents! The evening is full of workshops, like a workshop You Are Skilled, a workshop Public Speaking and more. There will also be a diverse group of alumni present, who will explain to you how their education and skills got them to where they are now! Registrations open on the 4th of February.

https://carrierenachtgw.nl/en/