Columns

Net terug van vakantie!

Strand, Gran Canaria

De winter is al gearriveerd! Het is al sinds een paar weken onder de 10 graden met donkere wolken. De zon is op vakantie. Dus besloten mijn vriend en ik ook mee te gaan! Gran Canaria, 5 dagen in een all-inclusive resort, gevestigd in de bergen, dichtbij het strand en met een heldere blauwe lucht, felle 30 graden zon en heerlijk koel zeewater. En niet te vergeten, veel piña coladas! Onze allereerste vakantie samen had ik gepland, dus deze keer was het zijn beurt en hij wilde graag een relaxte en volledig verzorgde strandvakantie. Daar zeg ik geen nee tegen!

Voor vertrek moesten we om 04:00 al op Schiphol zijn, dus toen we eindelijk rond 10:00 (lokale tijd) arriveerde, zijn we maar eerst even gaan dutten. En na een uurtje of twee zijn we het resort gaan verkennen; een algemeen zwembad, een ‘adult only’ zwembad, een algemeen restaurant voor ontbijt, lunch en diner, drie barretjes, een snackhuis en een entertainment ruimte voor live shows. Maar het allerbeste was natuurlijk… het weer! Echt een geweldige getaway als je even weg wilt van het huidige Nederlandse weer.

De tweede en derde dag hebben we zoveel mogelijk doorgebracht op het strand en in de zee. En als we trek of dorst kregen; geen probleem! Het resort had namelijk ook een bar op het strand waar wij gratis met onze all-inclusive bandjes mochten eten en drinken. Elke avond bezochten we ook de live shows: dans, theater, muziek, maar ook bingo, goochelarij en op de foto staan met een papegaai, een stinkdier en een boa constrictor. Helaas kostten deze foto’s €20,- per stuk, dus heb ik helaas geen bewijs dat ik met ze heb geposeerd! #youjustgottabelieve

Ook hebben we de haven bezocht en hebben we één keertje lekker gegeten bij een restaurant aan het strand. Mijn vriend ging voor de seafood platter helemaal voor zichzelf (alhoewel die dus voor 2 personen was) en ik ging voor een lekker stuk steak (want ik houd niet van seafood). De obers moesten een extra tafel zetten, want onze bestelling paste niet op één. #lol
Vlakbij het strand was er ook een klein waterpark met spannende glijbanen, maar wat hen echt uniek maakte, was het zoute water in hun zwembaden. Ik heb drie van de vier glijbanen geprobeerd; ik was toch een beetje te bang voor die laatste glijbaan, want die was heel steil. #bangerd

En toen was het weer tijd om terug te gaan naar het koude Nederland! Oja, en voor meer foto’s en video’s kan je me volgen op insta: @farielsoeleiman/@food_is_love_blog! #schaamtelozepromo

Seafood Platter
Seafood Platter
Steak
Steak
Hoge glijbanen in het zwembad van waterpark Taurito
Waterpark Taurito
Waterpark Taurito 2
Waterpark Taurito

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.