Een Late Column

far_summer_final

Ik keek ernaar uit om deze column te schrijven. Ik had zelfs al enkele onderwerpen waaruit ik nog moest kiezen wat mij het leukst leek. Mijn verjaardag? Mijn studievrije week? Mijn gekluste nieuwe zolder?

Maar nee, het mocht niet baten. Want ik kreeg een hertentamen en mijn project deadline werd verschoven en mijn al die andere leuke dingen moest ik ook nog doen.

Dus nu zit ik hier met mijn late column zonder onderwerp, terwijl ik die zo graag wilde schrijven. Maar als het nu niet in de nieuwsbrief komt, dan klopt het hele tijdsschema niet meer en dan krijg ik error in mijn hoofd!

Dus houden we het vandaag maar kort. Net mijn hertentamen afgerond, net mijn project afgerond, net de zolder afgerond. Maar het allerbelangrijkste..

Hebben jullie mijn nieuwste single al beluisterd?

Ook op Spotify uiteraard!