Marketing Stagiair(e) Classics & Jazz

B8d7e95c E506 4980 Adfd 9811f0a4432d

Ben jij die enthousiaste, proactieve en creatieve student(e) HBO- Event, Music & Entertainment Studies, of een andere passende HBO-opleiding? Heb je affiniteit met klassieke muziek en jazz? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Full-time-parttime (32-40 uur) · vanaf september 2024 voor een periode van 5 maanden · Hilversum

Universal Music Group omarmt de toekomst en speelt in op de veranderingen binnen de muziekindustrie om zodoende artiesten en hun muziek op de best mogelijke wijze te kunnen vertegenwoordigen. Wij zetten alle nieuwe kennis en mogelijkheden in om de muziekliefhebbers in Nederland zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee is Universal Music een bepalende speler binnen de muziekindustrie.

https://universalmusic.homerun.co/?lang=nl

nl_NL