Lid worden

Ben jij (aankomend) student muziekwetenschap en wil je profiteren van alle voordelen van een lidmaatschap bij Studievereniging Hucbald? Meld je dan hieronder aan voor maar €20,- per jaar en word lid! 
Voor onze leden regelen we voordelige kortingen en organiseren we leuke (studiegerelateerde) activiteiten. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het vinden van stages en het oriënteren in het toekomstige werkveld. Hucbald houdt bovendien nauw contact met het departement van de Universiteit Utrecht om zo de beste begeleiding voor muziekwetenschapstudenten te garanderen. Alle activiteiten zijn vrijblijvend en gemaakt om zoveel mogelijk uit je studie te halen!

De voordelen van een lidmaatschap zijn onder andere:
– 10% korting op je studieboeken
– Het geweldige introductiekamp aan het begin van het collegejaar voor alle nieuwe muziekwetenschapstudenten
– Minimaal 1x per week een fantastische studie- of netwerk- verrijkende activiteit zoals open podia, lezingen en symposia, borrels en feesten, concertbezoeken, een buitenlandse reis, een familiedag, speciale thema activiteiten en nog veel meer! 
– Kortingsacties bij o.a. TivoliVredenburg, Café ’t Pandje en Plato
– De mogelijkheid zelf aan de slag te gaan in een commissie en daarmee activiteiten te organiseren voor je medestudenten
– Hulp bij werkveldoriëntatie en het vinden van stageplekken door middel van de alumnidag en de bedrijvendag
– Heel veel gezelligheid!

Klik hier om lid te worden!
Wil je meer informatie over lid worden bij Studievereniging Hucbald? Neem dan contact op via
hucbald@hucbald.nl.

nl_NL