Vertrouwenspersonen

Bij Hucbald vinden wij het welzijn van onze leden erg belangrijk. Daarom bieden wij naast al onze activiteiten ook de mogelijkheid om contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen. Deze zijn er voor onze leden op het moment dat zij behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Dit kan overal over gaan. Heb je twijfels over je studiekeuze? Is er iets voorgevallen tussen jou en andere hucbaldiaan? Of wil je graag iets bespreken dat privé is? Dan zijn onze vertrouwenspersonen er voor jou. Aarzel dus niet en neem snel contact op. Onze vertrouwenspersonen stellen zich op deze pagina even kort voor.

Anne Goorhuis
Hoii Hucbaldianen,
Ik ben Anne, 21 jaar, en zit nu in mijn derde jaar muziekwetenschap. Mocht je met dingen, vragen of problemen zitten dit jaar, ben ik er als vertrouwenscontactpersoon om je daarbij te helpen. Twijfel vooral niet een berichtje te sturen. 🙂 
Telefoon: 06 42679923
Mail: admgoorhuis@gmail.com

Anton Bouwens
Hoihoi,
Ik ben Anton en zit in mijn derde jaar muziekwetenschap! De eerstejaars kennen me al als peercoach en verder ben ik ook een van de twee vertrouwenscontactpersonen van Hucbald dit jaar. Als je een luisterend oor nodig hebt voor vragen, problemen, of andere dingen, dan kun je me altijd appen of mailen!
Telefoon: 06 30919024
E-mailadres: a.c.e.bouwens@students.uu.nl

nl_NL