Vertrouwenspersonen

Bij Hucbald vinden wij het welzijn van onze leden erg belangrijk. Daarom bieden wij naast al onze activiteiten ook de mogelijkheid om contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen. Deze zijn er voor onze leden op het moment dat zij behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Dit kan overal over gaan. Heb je twijfels over je studiekeuze? Is er iets voorgevallen tussen jou en andere hucbaldiaan? Of wil je graag iets bespreken dat privé is? Dan zijn onze vertrouwenspersonen er voor jou. Aarzel dus niet en neem snel contact op. Onze vertrouwenspersonen stellen zich op deze pagina even kort voor.

Maria Zwartbol

Maria

Hoi! Ik ben Maria Zwartbol, ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Muziekwetenschap.
Naast mijn functie als voorzitter van de Herdenkingscommissie, ben ik dit jaar één van de twee vertrouwenspersonen van Studievereniging Hucbald. Mocht je ergens mee zitten, een probleem hebben of gewoon graag een luisterend oor willen bij een kopje thee, dan kun je altijd contact met me opnemen!

E-mail: mariazwartbol@icloud.com
Telefoonnummer: 0615588609

Ezra Dekker

Justin

Hoi Hucbaldianan! Ik ben Ezra Dekker, ik ben 20 en ik ben tweedejaars Muziekwetenschapper. Ik ben dit jaar de secretaris van Hucbald, eindredacteur in de Websitecommissie en één van de twee vertrouwenspersonen van Hucbald.
Zit je ergens mee, maakt niet uit wat, of heb je even zin om gezellig te babbelen? Je mag altijd contact met me opnemen of me aanspreken in de wandelgangen. 🙂

E-mail: j.dekker3.jd@gmail.com
Telefoonnummer: 0610662280