Vertrouwenspersonen

Bij Hucbald vinden wij het welzijn van onze leden erg belangrijk. Daarom bieden wij naast al onze activiteiten ook de mogelijkheid om contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen. Deze zijn er voor onze leden op het moment dat zij behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Dit kan overal over gaan. Heb je twijfels over je studiekeuze? Is er iets voorgevallen tussen jou en andere hucbaldiaan? Of wil je graag iets bespreken dat privé is? Dan zijn onze vertrouwenspersonen er voor jou. Aarzel dus niet en neem snel contact op. Onze vertrouwenspersonen stellen zich op deze pagina even kort voor.

Maria Zwartbol

Ik ben Maria, 18 jaar en zit in mijn tweede jaar van de leukste studie van Nederland (Muziekwetenschap!). Naast vertrouwenspersoon voor Hucbald ben ik dit jaar ook voorzitter van de Herdenkingscommissie. Verder hou ik van lezen, schrijven, muziek maken en musea bezoeken. Het is belangrijk dat iedereen binnen Studievereniging Hucbald zich welkom voelt en goed in zijn/haar vel zit. Hucbald is een sfeervolle en open vereniging, maar er kan zich altijd wat voordoen—zowel binnen de vereniging als privé. Mocht je dan ook ergens mee zitten, tegen problemen aanlopen of iets kwijt willen, aarzel dan niet om contact op te nemen! Ook als je in deze gekke coronatijd behoefte hebt aan contact of een praatje ben je altijd welkom!

 

E-mail: mariazwartbol@icloud.com

Telefoon: 0615588609

Thomas Nicoll

Mijn naam is Thomas. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van muziekwetenschap. Naast voorzitter van Hucbald ben ik dit jaar ook een van de vertrouwenspersonen. Hoewel Hucbald een bijzonder open en gezellige vereniging is, kunnen er altijd dingen gebeuren die minder prettig zijn. Of dit nu tussen hucbaldianen gebeurt of op persoonlijk gebied, alles is bespreekbaar. Zeker in deze tijd begrijpen wij dat er soms gewoon behoefte is aan een eerlijk gesprek waar je even je hart kunt luchten. Wil je dus iets kwijt, weet mij dan te bereiken!

 

 

 

E-mail: tca.nicoll@gmail.com

Telefoon: 0637166505