Columns

Column #76

Blue Monday

Het lijkt alsof januari ondertussen alweer 6 weken bezig is. Ik weet niet wat het is, maar op een of andere manier duurt de eerste maand van het jaar altijd zo lang. Datzelfde geldt dus ook voor blok 2, ik denk niet dat ik alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat dit het meest vervelende blok is.

In mijn geval kon ik voordat de vakantie al begon zwemmen in de deadlines. Dan komen uiteindelijk toch de vakantie en de feestdagen om de hoek kijken! Ik heb een heerlijke, indrukwekkende week in New York City beleefd en heb weer ontzettend genoten van de feestdagen. Zodra je dan eindelijk gewend bent aan het vakantiegevoel, beginnen de colleges weer en je raadt het waarschijnlijk al: ook de gevreesde deadlines zijn weer van de partij. En dan gaat voor je gevoel ineens alles in sneltreinvaart. Binnen drie weken moet je nog twee papers schrijven, twaalf ‘kleine’ opdrachten maken en veertig teksten lezen. Vergeef het ons dat we op 20 januari, ook wel blue monday genoemd, er dan even allemaal doorheen zitten.

Maar, lieve mensen, wees niet getreurd! Er is licht aan het einde van de tunnel. Sinds afgelopen weekend heb ik alles ingeleverd en hopelijk zijn de meeste van jullie ook klaar met jullie vakken (zo niet: go get ‘em tiger). Inmiddels worden de dagen elke dag alweer een stukje langer, en dat maakt mij elke dag weer een stukje blijer. Voor onze zuiderlingen en andere fanatiekelingen zit de carnaval er ook weer aan te komen. Kortom, we hebben genoeg om weer naar uit te kijken. Geniet van jullie welverdiende rust en laad jezelf weer goed op voor blok 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.