CISV zoekt staf en leiding!

Vacature Cisv

CISV zoekt staf en leiding!

CISV organiseert over de hele wereld programma’s waarin jongeren samenkomen. Tijdens deze programma’s leven zij twee, drie of vier weken samen in een internationale omgeving. Er worden activiteiten georganiseerd, onder meer over mensenrechten, duurzaamheid, diversiteit en conflictoplossingen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de verschillen en overeenkomsten tussen deelnemers en hun culturen.

Wij zoeken enthousiaste en leergierige mensen van 21+ die komende zomer twee, drie of vier weken beschikbaar zijn. Er zijn programma’s voor 11-jarigen, 12/13-jarigen, 14/15-jarigen en 16/17-jarigen.

Meer weten? Kijk op www.cisv.nl of mail ons via leiding@cisv.nl.

Join CISV as a staff!

CISV is a global organization that provides unique educational programmes in which youth from all around the world spend two, three or four weeks together. Through activities focused on important themes like diversity, these programmes encourage the participants to develop an understanding of their cultural differences and similarities.

If you’re 21 years or older and would like to staff one of the programs hosted in the Netherlands, learn more at www.cisv.nl or email us at leiding@cisv.nl.

nl_NL