Steun onze crowdfunding!

Image1

Steun onze crowdfunding!

Het is al bijna zover… Op 4 mei organiseren wij vanuit Hucbald een prachtig herdenkingsconcert! En we hebben jóuw hulp nodig om dit mogelijk te kunnen maken! We zijn op zoek naar mensen die ons project financieel willen steunen. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons weer een stapje verder! Met jouw hulp kunnen we ieder jaar weer een prachtig concert organiseren wat vrij toegankelijk is voor iedereen. Je vind de link naar onze GoFundMe hieronder, of scan de code hierboven. Ontzettend bedankt voor je steun, hopelijk zien we je op 4 mei!

https://gofund.me/0c138f1f

Support our crowdfunding!

It’s almost time… On May 4 Hucbald is organizing their very own special remembrance concert! And we need your help to make this happen! We’re looking for people who want to support our project financially. Every gift, small or big, helps us reach our goal! With your help, we’ll be able to keep organizing these amazing remembrance concerts every year and keep entrance free of charge for everyone. You can find the link to our GoFundMe below, or scan the code above. Thank you so much for your support, we hope to see you on May 4!

https://gofund.me/0c138f1f

nl_NL